top of page

PER QUÈ CELEBREM EL 50é?


Enguany el Conxita Busquets celebrem el 50è aniversari del nostre naixement com a cau Sant Martí del Canigó el 1966. És per això que estem organitzant un seguit d’activitats per commemorar aquesta data que, per a nosaltres, és d’una gran rellevància. Al llarg d’aquest projecte es detallen un conjunt de propostes que volem dur a terme i tirar endavant per tal d’obrir la nostra entitat a la vila i que tot aquell que vulgui pugui sentir-se partícip d’aquest esdeveniment.

Tal i com trobem detallat al projecte, la celebració consta de múltiples activitats, centrant una especial atenció a la que volem realitzar al llarg del dissabte dia 30 d’abril, que serà l’acte principal de tot el curs. Però no per això volem deixar de banda i oblidar altres esdeveniments com l’exposició fotogràfica, la sortida de pares o la xerrada sobre l’escoltisme a nivell local.

La tasca educativa que duem a terme demana una dedicació i vocació important, sumada al fet que enguany ens trobem en el 50è aniversari del cau, vol dir que encara hem de dedicar-hi més hores. Per aquest motiu entreguem el projecte amb el pressupost detallat, per tal de poder aconseguir ajuda en el finançament del nostre projecte i fer més lleuger l’esforç que haurem d’assumir internament com a entitat.

bottom of page