March 28, 2020

Hem estrenat un Xat per a tots els nois i noies del cau, el podeu trobar clicant en aquest enllaç.

March 21, 2020

Estrenem un apartat del web on hi haurà les activitats que proposarem als nens i nenes del cau durant el confinament. Us animen a fer-les i a enviar-nos el resultat a l'instagram del cau @conxita.busquets o bé a l'adreça de correu conxitabusquets@escoltesiguies.cat.

April 27, 2016

El darrer diumenge 24 d'Abril es va realitzar el Torneig de Futbol en motiu de 50è aniversari del nostre agrupament.

Hi van participar 10 equips que van jugar entre ells, hi van assistir unes 100 persones aproximadament durant tota la jornada. La final la van disputar el West Prat United(antics membres del Conxita) contra L'esplai Sant Pere i Sant Pau del Prat. L'esplai va guanyar 4 - 3 i el partit va estar disputat fins l'últim moment.

Agraïm la participació de totes les persones que van desplaçar-se a l'Escola del Parc per disfrutar d'aquest magnífic dia de futbol.

 

February 24, 2016

Sabem que mai abans havieu sentit a parlar del Fulard Electrónic per aixó esperem que ho veniu a descobrir el dia 30 d'abril al Fondo d'en Peixo!

 

February 14, 2016

Reserveu-vos el dissabte 30 d'abril per gaudir del dia de l'aniversari del 50è amb tots nosaltres!!

December 1, 2015

 

Enguany el Conxita Busquets celebrem el 50è aniversari del nostre naixement com a cau Sant Martí del Canigó el 1966. És per això que estem organitzant un seguit d’activitats per commemorar aquesta data que, per a nosaltres, és d’una gran rellevància. Al llarg d’aquest projecte es detallen un conjunt de propostes que volem dur a terme i tirar endavant per tal d’obrir la nostra entitat a la vila i que tot aquell que vulgui pugui sentir-se partícip d’aquest esdeveniment.

 

Tal i com trobem detallat al projecte, la celebració consta de múltiples activitats, centrant una especial atenció a la que volem realitzar al llarg del dissabte dia 30 d’abril, que serà l’acte principal de tot el curs. Però no per això volem deixar de banda i oblidar altres esdeveniments com l’exposició fotogràfica, la sortida de pares o la xerrada sobre l’escoltisme a nivell local.

 

La tasca educativa que duem a terme demana una dedicació i vocació important, sumada al fet que enguany ens trobem en el 50è aniversari del...

Please reload

E L  C A U

L’Agrupament és quelcom més que la suma de la unitat i dels equips de caps.

 

Significa un punt de referència educatiu general al Prat. Significa la possibilitat, pels membres del cau, de participar en un aprenentatge educatiu i esdevenir ciutadans compromesos. L’Agrupament ha de cercar una globalitat educativa alimentada per petites accions puntuals i projectes.

Sempre a punt

Tant com puc

RRSS:
RSS Feed
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
ON SOM?
Notícies:

28/03/2020

14/02/2016

Please reload

Tags:
Please reload

© 2015 AEIG CONXITA BUSQUETS - conxitabusquets@hotmail.com

  • b-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now